AKCIJA: Specialized Rockhopper ponuda u ExtremeShop


Bilo da ste netko tko želi uroniti prste u svijet brdskog biciklizma ili ste pak iskusni biciklist i želite nešto novo, u našoj paleti Specialized proizvoda ovaj bicikl će zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne trebaju svi "oružje" s dvije suspenzije za vožnju lokalnom stazom ili pak brdskim i šumskim stazama, pa smo za sve one koji tek ulaze u svijet brdskog biciklimza ili pak one s ograničenim budžetom sastavili popis izvrsnih bicikala iz Rockhopper asortimana.

Danas, u mogućnosti smo ponuditi akciju na Specialized Rockhopper bicikle, a dolje u tekstu izdvajamo ponudu i modele koju možete pronaći u ExtremeShop trgovinama.

SPECIALIZED ROCKHOPPER 29 

Rockhopper Sport predstavlja standard kada se radi o stavljanju bodova na stranu performansi dok igrate ozbiljnu obranu u ime svog novčanika. Spreman za igru s Tektro hidrauličnim disk kočnicama, Shimano Altusom koji pouzdano izmjenjuje brzine i SR SunTour XCM vilicom koja je napravljena za staze, Rockhopper Sport može pobijediti na bilo koje nedjelje - kao i tijekom ostatka tjedna ako nas pitate.


SPECIALIZED ROCKHOPPER SPORT 29
 

Rockhopper Sport predstavlja standard kada se radi o stavljanju bodova na stranu performansi dok igrate ozbiljnu obranu u ime svog novčanika. Spreman za igru s Tektro hidrauličnim disk kočnicama, Shimano Altusom koji pouzdano izmjenjuje brzine i SR SunTour XCM vilicom koja je napravljena za staze, Rockhopper Sport može pobijediti na bilo koje nedjelje - kao i tijekom ostatka tjedna ako nas pitate.SPECIALIZED ROCKHOPPER COMP 29
 

Održite svoje stvari na visokom ili niskom prijenosu s dvostupanjskim Shimano 2x9 pogonskom sklopu na Rockhopper Comp 2x. Po veličini-specifičan, Premium A1 aluminijski okvir, čini savršenog plesnog partnera s geometrijom koja vam omogućuje napad u okretima i oštrim, brzinama u upravljanju i rješavanju spusta s stabilnošću koja nadahnjuje. SR SunTour XCM vilica dobiva naše RxTune tretmane i hidraulične disk kočnice drže se u skladu s bilo kojim ritmom kojeg bacite na njih, dok ubilački kotači s Shimano nabama znači da imate puno mogućnosti kada je u pitanju vezanje vaših cipela za ples.


SPECIALIZED ROCKHOPPER EXPERT 29
 

Oprostite na hvalisanju, ali ovdje smo zaista nadmašili sami sebe. Dokaz da istinska sposobnost ukroćivanja trail staza ne mora imati zastrašujuću cijenu, Rockhopper Expert vrhunac je 30 godina redefiniranja odnosa između vrijednosti i performansi. Započnite s mukotrpno izrađenim aluminijskim okvirom od vrhunskog A1 aluminija, dodajte modernu geometriju koja jednim okom drži uvid u učinkovitost, a drugim pouzdanu sposobnost, a vi ste do sada čvrsti temelj našeg najboljeg Rockhoppera. Uparite to s popisom dijelova koji jednostavno ne prestaju (... možemo li dobiti glas za RockShoxovu vilicu Judy SoloAir i Shimanove uvijek pouzdane MT200 hidraulične disk kočnice?) I imate tubeless-ready gume na SRAM Eagle 1x12grupi - dobivate Rockhopper koji je svojom opremom apsolutno spreman za let.