30K LIKE: Odobravamo 15% sniženje na sve Sirrus bicikle!


Još nedavno povodom 30.000 lajkova na našoj Facebook stranici obećali smo neka iznenađenja za Vas i danas startamo sa odobrenim popustom od 15% na sve Sirrus bicikle. Ukoliko već dugo vremena sanjate o gradskoj jurilici koja je više nego sposobna za sve dnevne zadatke, stigao je trenutak da se nagradite savršenim poklonom.

Sposoban, pouzdan i zabavan. Riječi su to koje definiraju Sirrus bicikle. To je bicikl nadahnut svojim prethodnikom usredotočenim na cestovne i gradske vožnje, Sirrusom, sa novom svježom perspektivom i fokusom na vožnju raznolikim terenom. Riječ je o rješavanju problema vožnje na svim površinama ili odlasku još dalje u svijet istraživanja novih staza, nego ikada prije biciklom koji voli istraživanja.

Sirrus je svekorisni bicikl, u nedostatku bolje fraze. Namijenjen je rješavanju svih vaših svakodnevnih vožnji, kao i izvrsna opcija za one koji su malo više ušli u svijet biciklizma, bilo da je to iz fitnes razloga, želje za rekreacijom ili samo zbog načina života kada vam se život bez bicikla čini nemogućim.

Sirrus je bicikl koji je izgrađen s idejom u glavi da "ako vam je ugodno, sigurni ste u sebe", pa se od toga krenulo u dodavanje nekih značajki u Sirrus X zbog kojih ćete se osjećati upravo tako.

Primijetit ćete da ovaj stroj ima prilično široke gume na sebi. Oni vam omogućuju bolje prianjanje na makadamskim površinama, kao i to da se cijeli bicikl osjeća stabilnijim kad krenete ubrzavati. Primjetiti ćete da bicikl koristi vlastite Body Geometry gripove i sjedalo, uklanjajući nelagodu koja nas ponekad može spriječiti da vozite daleko ili dugo.

Sirrus X dolazi sa 1x grupacijom. To znači posjeduje samo jedan lančanik sprijeda, ali isto tako i vrlo širok izbor stupnjeva prijenosa straga. Prednosti ovog sustava su njegova jednostavnost i činjenica da je izuzetno jednostavan za održavanje. Ako ste povremeni biciklist kojeg zastrašuju nespretni poslovi održavanja ili netko tko ne voli zamazati se zbog održavanja bicikla, ali isto tako ne želi da prljavština začepi rad njegovih brzina, ovo je pravi izbor za vas.


Nadovezujući se na osobine niskog održavanja, svi modeli Sirrusa X dolaze s hidrauličnim disk kočnicama. Treba ih prilagoditi i provjeravati rjeđe od alternativnih V-Brake opcija, a imaju i bolje performanse u svim vremenskim uvjetima - idealno je ako ćete ga koristiti kao sezonski stroj za vožnju po svim uvijetima.

Možda ste čuli za Future Shock. To je Specialized-ov sustav suspenzije za bicikle koji nemaju suspencije. Prvotno stvoren za vrhunske cestovne bicikle orijentirane za natjecanja koji se nose s notorno kvrgavim jednodnevnim klasicima, a sada drago nam je reći da je ova tehnologija preslikana na ovaj nevjerojatno uslužni stroj prepun značajki (Future Shock možete pronaći na modelima  Sirrus X 4.0 i 5.0, ali ne i 1.0, 2.0 i 3.0).

Future Shock djeluje tako da uglađuje one neravne površine na kojim se vozite. Neće upiti velike neravnine na brdskim površinama ili vam pomoći da se sjurite niz MTB stazu, ali zato učinit će svaku vožnju ugodnijom i - kao dodatni bonus - malo bržom. Tijekom testiranja prvih Future Shocks sustava otkrili smo da je povećana glatkoća vožnje omogućila vozačima da zadrže brzinu. Zasigurno, velika prednost na natjecanjima i jednostavno zadovoljstvo za nas puke amatere!


Vitalna komponenta bilo kojeg svestranog bicikla je sposobnost ugradnje prtljažnika i blatobrana kako biste bili suhi i čisti u vožnji u manje idealnim uvjetima.

Primijetit ćete da ne postoji 'Ženska verzija'. To je zato što je Sirrus X dizajniran od temelja kao zajednička platforma, kao i većina Specialized današnjih modela. Body Geometry Bridge sjedalo zamišljeno je kao uistinu svestrana opcija i za muškarce i za žene i dolazi u različitim širinama kako bi se podudarao svim širinama sjednih kostiju.

View this post on Instagram

UPOZNAJTE NOVI "SIRRUS X" KROZ FOTOGRAFIJE! Sirrus X vaša je karta za još više vožnje i na mjesta za koja nikada niste ni zamislili da su dostupna. To je udoban, sposoban bicikl tipa "napravimo stvari" koji će vas potaknuti da vozite više nego ikad ranije. S širim gumama koje nadahnjuju samopouzdanjem, nešto uspravnijim položajem za vožnju, super intuitivnim 1X pogonskim sklopom, te mnogo opcija montaže za nosače i blatobrane - to je više nego samo čvrst partner na kolniku. Sirrus X je birana opcija kada je vrijeme za odlazak na makadamske dionice. Također svaki Sirrus X opremljen je iz Specialized-ove znanstveno testirane i ergonomski dizajnirane platforme "Shared Platform Body Geometry" sjedala, gripova i pedala. Specialized Sirrus X bicikl, kao i kompletan Specialized asortiman za 2020. dostupan je u svim našim trgovinama, kao i na našoj web stranici -https://www.bicikla.com/bicikli/svi-bicikli/Marke/Specialized/MarkeId/27 Posjetite nas na lokacijama: Kavanjinova 14 (Extreme Shop) i/ili Pothodnik kod Prime 3 (Extreme Shop 2). Web stranica: https://www.bicikla.com/ Facebook: https://www.facebook.com/shop.bicikla/ Instagram: https://www.instagram.com/extremeshop_croatia/ Vidimo se! 🤗 • • • • • #roadbike #cycling #cyclingphotos #cyclinglife #cyclist #mtb #specialized #iamspecialized #bicycle #ciclismo #bike #sworks #strava #triathlon #bikeporn #stravacycling #fromwhereiride #outsideisfree #mountainbike #shimano #cycle #cyclingshots #wymtm #fixie #velo #specializedbikes #fixedgear #sram #biking #roadcycling

A post shared by Extremeshop (@extremeshop_croatia) on 


Bez obzira jeste li urbani biciklist u potrazi za vrhunskim strojem koji će vas sigurno odvesti na posao i natrag, ili avanturistički nastrojen vikend biciklist koji se želi nositi s različitim kombinacijama staza, Sirrus X izuzetno je sposoban stroj namijenjen upravo za ispunjenje svih vaših potreba.